View Single Post
Vechi 23.03.2015, 17:35:13
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu cat o se mai discute in acest ton despre oamenii "crestini"care par buni dar sunt rai...

In principiu ,cred ca Fallen mi s-a adresat cand a scris ca unii in post desi fac pe crestinii buni fac critici sau altele...asta legat de comentariul meu anterior la postarile ei despre mancare(in primul trimestru).

Eu pot sa spun ca nici macar nu intru la "crestini buni",fiind de departe una care doar incearca fara mari succese de a fi buna crestina.Cel putin sa delimitam asta si sa nu mai aveti mari asteptari de la mine.Nu am afirmat niciodata ca sunt o buna crestina si nici nu cred asa ceva despre mine personal,sunt cel mult o mare deceptie pe plan spiritual...asa ca...

Nici nu inteleg rostul acestei concluzii deoarece nu am dezamagit pe nimeni intr-o problema spirituala-nu am indemnat la omor,adulter,pruncucidere,furt si alte pacate ci doar am atras atentia asupra nevoii de dieta sanatoasa in timpul sarcinii.
Daca sfaturile sincere si grija mea pt toti de a manca sanatos si de a avea grija de trupul si sufletul lor ma face o rea-crestina,accept aceasta eticheta fara suparare :)
Fara pic de suparare.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote