23.03.2015, 18:40:06
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de maniucu
Multumim pentru informație, Fallen!
Cat despre post, eu, in prima sarcina, in urma cu vreo doi ani si ceva, am tinut toate posturile fără vreo greutate si analizele îmi erau foarte bune, copilul s- născut sănătos si frumos :) Chiar nu mi- am închipuit nicio clipa ca o cana cu lapte ar putea face mai mult bine copilului decât rugăciunile către Dumnezeu. Pr.duhovnic mă sfatuise sa fac cum pot. Daca ma simt in stare sa tin post, daca nu, nu. Mi- a dat si exemplul unei mămici care tinuse postul Pastelui fără ulei. M- a ajutat Dumnezeu si am postit si cat am alaptat...mai bine de 1 an si jumatate. Acum.sunt in săptămâna a 9 - a de sarcina si dupa primele trei săptămâni pe care am reusit sa le tin, m- am autodezlegat. Nu am pofte, nici nu cred in existenta lor, dar din cauza greturilor si a stărilor de rau duc foarte greu primele luni de sarcină si am căpătat o repulsie fata de mâncarea de post. Mi se face rau si mi se intoarce stomacul numai daca vad orez, cartofi, fasole pastai ....( in prima sarcina nu am suportat mirosul de ciocolata, de dulciuri in general) Poate o fi si vreo ispita, nu zic nu, cert este ca am cedat si printre singurele alimente pe care le accept usor este iaurtul. Oricum sunt îngrozită de toate mirosurile de detergenti, produse de igiena...nu mai stiu pe unde sa mă ascund prin casa. Am aruncat tot ce se poate, dar tot sunt multe care îmi dau o stare de rau până la granita cu moartea.
|
Felicitari pt sarcina si numai bine,sper sa te mai linistesti cu starile astea de rau.
Doamne ajuta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|