Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Ajuta la procesarea mult mai usoara a datelor, scuteste lumea de miile de hartiute mici usor falsificabile, si se presupune ca limiteaza fraudele din domeniu.
|
Lasa-ma sa-ti amintesc ca de cand a aparut tehnologia: computere, baze de date virtuale, arhive digitale, etc birocratia nu a scazut ba chiar a crescut
Acuma ca sa-ti faci un bulentin dureaza destul de mult, inainte de toata tehnologia asta, actele de identitate se faceau in aceeasi zi de la depunerea cererii. Vreau sa-ti mai spun ceva, intr-o discutie cu un strain, el s-a mirat de modul(adica timpul de asteptare si sistemul asta idiot de stat la coada de la prima ora si chiar cateva zile ca e posibil sa nu apuci caci e prea putin personal si se termina si programul) in care se elibereaza actele de identitate, pasapoartele, etc in Romania si ca la ei in tara, localitate, etc azi te-ai dus si urmatoarea zi ti-ai scos actul de identitate + ca nu se pune problema de tehnologizarea actelor de identate. Mi se pare o mare tampenie sau ceva extrem de dubios sa tehnologizezi actele de identitate sau alte acte, adica sa se apuce de ultimul lucru care ar trebui sa-i intereseze vis-a-vis de nevoile acestei tari. In concluzie toate neconcordantele astea corelate cu constiinta mea religioasa si acest semn despre care se vorbeste in Apocalipsa mi-a dat de gandit si eu am ajuns la concluzia ca acest sistem de identificare in Romania crestina nu-si are rostul din nici un punct de vedere, dar nici in lume, asta cu identificare oamenilor prin scanning mi se pare un fel de Big Brother, de globalizare si de control.