Citat:
În prealabil postat de hurricane
Eu nu stiu ce fel de crestin esti tu vorbind asa de altii judecandu-i si ponegrindu-i in tot felul, cu siguranta nu unul autentic in primul e dreptul fiecaruia sa isi spuna o parere fie ea proasta sau mai putin proasta, o sa traim si o sa vedem ce o sa fie. Inceteaza te rog cu atitudinea asta de golan de 2 bani si nu te mai lua de altii ca nu esti mai breaz. Eu unul nu sunt cipofog si nici nu cred ca antihristul sau diavolul e un cip.
|
Nu, crezi ca Antihristul si lepadarea e un numar cu puteri magice.
Citat:
In al doilea rand iti repet uita-te la tine si lasa-i pe altii ca nu esti tu in masura sa-i judeci cu atat mai putin pe internet cand nici macar nu-i cunosti si nu au ocazia sa se apere de toate acuzele si marlaniile tale.
|
Ca de ex. care?
Citat:
Ce am spus eu si ce am vazut ca a scris si antonia, s-a spus clar, acest cip contine acest numar 666 si asta da de gandit atata tot.
|
S-a spus, si prostii au crezut.
Contine "666" tot atat cat contine si Biblia.
Incepeti sa o ponegriti si pe asta?
Citat:
Si chiar daca nu ar contine acest 666 tot o investitie proasta mi s-ar fi parut cardurile de sanatate cu cip sau alte "innoiri" fara sens, bani aruncati in vant(sau poate ca nu-s chiar aruncati in vant si au un scop:)
|
Si daca il returnezi crezi ca primesti bani pe el?
Citat:
Eu unul n-am zis ca asta inseamna lepadare de credinta dar nici un lucru crestinesc nu-i, asta-i clar.
|
Nici banul nu este dar nu cred ca il scapi usor din mana
Citat:
Fiecare face ce doreste si ce crede, daca tu sau altul credeti ca e bine ca datele voastre de identitate sa aiba semnul asta pe ele e problema voastra. Inceteaza te rog cu jignirile si cu aerele de superioritate. Ai si tu putin bun simt ?
|
Haha, pase magice pe datele de identiate.
Asta da credinta, in Voodo IT.