Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu, crezi ca Antihristul si lepadarea e un numar cu puteri magice. 
|
Asta tu zici
Citat:
Ca de ex. care?
|
Ca de exemplu, eu!
Citat:
S-a spus, si prostii au crezut.
Contine "666" tot atat cat contine si Biblia.
Incepeti sa o ponegriti si pe asta?
|
Nu a ponegrit nimeni numarul 666, ponegresti tu pe altii care aduc in discutie acest numar/semn si ii faci in multe feluri. Stii tu ce a crezut fiecare, asta e ocupatia ta sa verifici si sa combati ce cred altii; nu e prea tarziu sa te preocupi de ceea ce crezi tu. Intelegi cuvintele altora la fel cum le intelegi pe cele din biblie. Faptul ca ceva contine acest numar in afara de faptul ca acest numar va putea deveni parte din identitatea persoanei mele, nu ma deranjeaza absolut deloc, caci nu de numar ma feresc ci numarul acesta reprezinta o prevestire de ceea ce se va intampla.
Citat:
Si daca il returnezi crezi ca primesti bani pe el? 
|
Nu-l returnez, nici macar nu-l primesc, il refuz, e dreptul meu sa mi se ofere alternative la ceea ce nu sunt de acord(adica dreptul de a alege). Sa vedem atunci cat se respecta drepturile omului caci cu homosexualii se bat in piept cu drepturile omului.
Citat:
Nici banul nu este dar nu cred ca il scapi usor din mana 
|
Ai mai afirmat tu despre mine cu ceva zile in urma ca-s de la "Interne" si alte prostii asa ca inca una in plus nu ma mira.
Citat:
Haha, pase magice pe datele de identiate.
Asta da credinta, in Voodo IT. 
|
Alta ironie de prost gust si fara vreun rost, dupa atatea incercari de ma face inteles ai dat inca odata cu batu-n balta si ti-ai aratat ignoranta si aroganta