Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu este nimic de inteles mai mult decat ai spus-o deja, ai repetat in fel si chip, pe baza unor interpretari sectare ca numarul "666" e periculos gen spurca ce atinge, se combina cu "datele personale" din care rezulta cine stie ce fum vrajitoresc cu iz de lepadare.
Ti s-a dat o interpretare ortodoxa despre ce inseamna "666" (par. Cleopa), tu nu, halatul, vedeti ca are 666 halatul.
Crezi ca repetand la infinit aceleasi prostii convingi pe cineva?
|
Nu ti-e rusine nici macar in ultima instanta sa aduci marturii mincinoase despre mine? Arata-mi unde am scris eu ca "666 spurca ce atinge" sau "se combina cu "datele personale" din care rezulta cine stie ce fum vrajitoresc cu iz de lepadare."
Da si altii ti-au dat tie o alta interpretare a altor parinti ai bisericii, gen Parintele Paisie Aghioritul pe care tu le-ai luat in seama la fel cum am luat eu in seama pe cea a parintelui Cleopa(a se preciza ca pr. Cleopa a avertizat ca nu e usor de interpretat Apocalipsa si ca-ti trebuie discernamant si el le vorbea oamenilor din prezentul lui care nu aveau sa intalneasca aceasta problema a cipurilor pe actele de identitate). Tu cauti sa-ti impui parerea pe cand eu doar mi-am exprimat-o si acuma ma apar de parerile tale.
Si daca tot aduci in discutie pe parintii bisericii, parintele Iustin cum e?
Dar tu crezi ca daca indrugi aleasi prostii la infinit convingi pe cineva?