View Single Post
Vechi 31.01.2008, 11:39:45
paraschevaiasi's Avatar
paraschevaiasi paraschevaiasi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Casatoria...din nefericire sunt multi tineri ce doresc sa se casatoreasca dar nu gasesc o persoana cum trebe si ma refer la tinerii ce traiesc crestineste. Chiar eu am 2 prieteni tineri ce vor sa se casatoreasca dar nu gasesc fete credincioase sau nu stiu ei sa le caute???. Dar daca ajungi sa te casatoresti trebe sa sti sa-ti pretuiesti sotul/sotia sa nu te trezesti peste cativa ani de casnicie ca-ti critici sotia/sotul ca defapt nu e asa cum sperai sa fie, ca devii dezamagit de el/ea si atunci incepi sa-l judeci si sa-i reprosezi tot felul de lucruri sau sa jigneasca pe cel de langa el si mai rau sa discute de divort, mai trist e cand sunt copiii la mijloc. Daca intelegi de la inceput ce inseaman sa pretuiesti pe cel de langa tine cu bune si rele si sa pretuiesti ce inseaman FAMILIA atunci cu siguranta vei avea o casnicie placuta chiar daca treci prin greutati uneori. Eu ii prievesc pe oamenii simpli si vad ca sunt uneori saraci dar stiu sa se pretuiasca unul pe altul si se iubesc cu adevarat si cel mai important e ca il au pe Dumnezeu in sufletul lor. Daca intre cei 2 nu e Dumnezeu niciodata o casatorie nu va merge cum trebe.
Reply With Quote