View Single Post
Vechi 31.01.2008, 13:36:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Sa fim serioshi cu America, shi uite ca tocmai am citit prin ziare de ceva tip din America shi asta proorocise el in stare de somn ca Rusia va reveni shi va inflori, shi va fi o Libertate shi toate tzarile lumii vor suferii doar Rusia nu, shi multe din tzari care va coopera cu asta nu vor simtzii calamitatzile respective, Pentru orientarea catre Libertate shi aproape, ca se vor intzelege cu Americanii shi va fi foarte bine....

Ei bine tind tot mai mult ca sf Lavrentzie al Cernigovului de aceste vremi vorbeshte dar e exact pe dos de ce spunea proorocul ala lumesc care a prezis ce se va intampla in razboaiele mondiale shi care nu spunea nimic de al 3-lea razboi spre distrugere ci doar de cataclisme naturale shi topiri de ghetzuri shi modificari climatice. Deci am impresia ca tzara Antihristului shi "binecuvantarea" antihtistului va fi tocmai zona de influentza Ruseasca, shi acolo se va obtine o prosperitate intelectuala de fatzada, o deshteptaciune unsa in toate inshelatoriile satanei, shi se va introna un fals mantuitor....

Asta nu o spun din ura fatza de marii sfintzi rushi shi nici din cauza comunismului sau a invidiei mele fireshti shi omeneshti pe ce am patzit-o noi romanii de la rushi, ci asha am impresia ca rezulta shi spre o astfel de urmare tind sa inclin in observare...... deci fara suparare, am impresia ca Rusia, cu America shi cu Ierusalimul v-a introna lumea shi binele shi Libertatea lui antihrist in ceea ce priveshte credintza ortodocsa... dar nu cred ca v-a fi vorba doar de politica, adica sa se traga problema de la relatziile politice, ci mai mult problema ca se vor amesteca antihrismul rusesc in ortodocsie shi o vor trage sa se inscauneze shi sa se rupa de ortodocsia veritabila shi va fi plina de semne shi minuni de ai zice ca e ortodocsia veritabila, dar semnele vor fi doar spre amagire shi inshelare, ca in vremea antihrismului nu va exista moarte shi anii nu vor conta, ca un fel de spiritism... ori lume virtuala... ori cineshtie ce libertatzi spurcate de pacat prin inshelari shi pacaliri diabolice... un fel de psihologie spiritista cu minuni, cine poate shtii, shi Duhul shi Simbolul Credintzei va fi schimbat intronandu-se antihrismul cu participarea Patriarhului..... shi lupta va fi spre distrugere, adica distrugere, terminare, ucidere duhovniceasca, moarte, trecere in antihrism printr-un entuziasm de neoprit a primi slujirea satanei... care se va da mantuitor...
Reply With Quote