View Single Post
Vechi 25.03.2015, 16:31:37
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

"BARSAUMAS", În primul rând ce am scris acolo, pleacă din BIBLIE, reamintesc:

I Timotei 1, 19-20: Având credință și cuget bun, pe care unii, lepădându-le, au căzut din credință; dintre aceștia sunt Imeneu și Alexandru, pe care i-am dat satanei, ca să se învețe să nu hulească.

I Corinteni 16, 22: Cel ce nu iubește pe Domnul să fie anatema!

Galateni 1, 8-9: Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o€“ să fie anatema! Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit să fie anatema!

Înafara Ortodoxiei, NU există mântuire.

Mă rog să prindă moartea, pe cât mai puțini oameni posibil, înafara Bisericii, înafara Ortodoxiei, ca să se mântuiască.

Reafirm, Adevărul:

"Biserica" lutheranilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" calvinilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" zwingliniștilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" metodiștilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" baptiștilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" panticostalilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" adventiștilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" martorilor iehoviști, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" nazarinenilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.
"Biserica" franco-latinilor, NU ESTE Biserică, nu este BISERICA. Este erezie, erezii.

BISERICA este azi, ORTODOXIA. Biserica Adevărată, a Adevărului, Mirelui Hristos.
Biserica Ortodoxă, este UNICUL și SINGURUL CREȘTINISM, care mai există pe pământ. Creștinismul nu mai există în altă parte, decât în Ortodoxie.
Alte creștinismuri, nu este Biserica, nu este și nu aduce harul, Duhul Sfânt și mântuirea.

Ortodoxia, este Biserica lui Hristos, Mireasa cea Vie, pură, neprihănită, apostolică pe linie continuă, neîntreruptă de erezii, dătătoare de îndumnezeire, din HARUL ȘI ENERGIILE NECREATE.

Doar ORTODOXIA este dătătoare de MÂNTUIRE, de viață veșnică, de Împărăția Cerurilor !

Alte adunări de oameni, ce se numesc denominațiuni și culte, confesiuni, creștin, NU SUNT CREȘTINE, ele nu sunt în Creștinism, ele sunt ca "Simon Magul", din Biblie, mincinoși, care își închipuie, își imaginează, sub auspiciile și asalturile demonilor, că au har și mântuire.

BARSAUMAS, Sfântul Ignatie Briancianinov, e un fanatic?
Sfinții Părinți și Sfintele Sinoade, sunt fanatice ?

OPRIȚI GÂNDIREA ECUMENISTĂ ! ESTE EREZIE.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 25.03.2015 at 16:36:51.