De curiozitate, Alin, ai fost cu sotia la doctor si i-ai spus in fata toate aceste consideratii, sau ai trimis-o pe ea sa spuna " a zis sotul ca.../sotul meu crede ca asa ar trebui" etc... ca asa cu totii sunteti viteji cand e sa ne invatati pe noi ce sa spunem si sa facem...
Adica degeaba incerci sa ma convingi daca eu nu sunt convinsa ca ai dreptate; daca ai fi sotul meu ori nu te-as asculta ori as face-o de sila...indiferent daca ai zic sa ma duc si io n-as prea vrea, sau invers...
Cand am mers la medic si am zis prietenul /sotul meu crede ca/zice ca/ar vrea sa am fost luata cam peste picior; cam aceeasi reactie o aveam si noi cand ne spuneau clientele ca nu au mai venit ca asa le-au zis sotii; dar eu stiu bine ca voi defapt ati vrea nu sa zicem ca asa vreti voi, ci sa ne convingeti sa credem si noi asta....ce bine ar fi daca chiar ati reusi :)
( daca barbatul roman se pricepe la de toate, de la fotbal, politica, pana la reparat masini si instalatii, de ce nu s-ar pricepe si la probleme medicale femeiesti, nu???)
By the way, intru in sapt 18 peste 2 zile, am facut dublu test acum mai bine de o luna, a iesit f bine, a costat 250 lei, acum urmeaza sa fac morfologia de trim. 2 mai exact pe 30.04, unde o fac era 330 anul trecut. Acum daca chiar nu i-oi avea...asta e..,ma programez din timp la Filantropia pt morfologia de trim 3...( si atunci nu se mai pune problema de avort ci de cu totul alte considerente; din pacate si la sfarsitul sarcinii pot apare probleme care daca nu sunt remediate urgent pot fi fatale)
Last edited by fallen; 25.03.2015 at 23:08:56.
|