View Single Post
Vechi 26.03.2015, 00:06:35
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Nu stiu cum sunt altii, dar...nu m-am gandit niciodata sa fac bani de pe urma nuntii/botezului, dar nici sa cheltui o avere...acasa nu am loc unde sa chem invitatii, poate doar la mama, cu mari eforturi ( deranj, munca), ar trebui sa gatim pe rupte chiar si pt 20 de persoane si ne-am si inghesui, iar la orice carciuma amarata, nu inteleg de ce orice meniu de nunta/botez incepe cam de la 100_120 lei ...adica ce are asa deosebit ??? Daca am rezerva masa pt n persoane ( 20-30), ca pt o ocazie oarecare, si ar comanda fiecare din meniu ce vrea, nu am iesi oare mai ieftin ? ( nu cred ca pot sa le impun la toti sa ia " meniul zilei" ala de 9-10 lei, poate unul nu mananca ce au ei la banii aia, si sa bea maxim o cafea/apa/bere... desi din pacate si meniul lor " de nunta/botez" e practic tot un meniu impus, si mult mai scump si chiar deloc agreabil pt unii...ca de ex pt cei care nu mananca carne :); ca sa nu mai zic ca ma exaspereaza acel " aperitiv" care oriunde te duci in tara asta contine acelasi laitmotiv de rosie cu vanata, ardei cu branza, sunca cu cruditati si eventai de salam/cascaval :).; cred ca pana la urma cea mai buna oferta pe care am gasit-o e de 128 lei cu aperitiv, sarmale, friptura cu cartofi si open bar, dar sincer chiardaca vin numai 20 persoane, nu cred ca ne vor mai ramane dupa amenajarea casei si nastere inca 2000-3000 lei pt " paranghelie"...)...Zic si eu, nu stiu, nu m-am gandit la asta pana acum...cum se procedeaza in atare situatie ? Ma refer restrans, minimalist?

(Nu m-am destrabalat nici cu amenajarea casei, nici cu cheltuielile legate de sarcina si de venirea copilului, pana acum, doar ce a fost strict necesar pt un trai decent...din pct meu de vedere, acum... in urma cu 1000 de ani nu avea nimeni nevoie de gresie, faianta, parchet, covoare, cearsafuri, nici de pampers, johnson baby, blender, carucior, etc...)

Last edited by fallen; 26.03.2015 at 00:09:21.
Reply With Quote