View Single Post
Vechi 26.03.2015, 00:42:42
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Nu m-am adresat tie, nicidecum, draga mea. Sunt altii mult mai critici pe aicea, care orice ai face pt ei nu e de ajuns. Nici macar atunci cand faci ascultare. De duhovnic, de medic.... nu obisnuiesc sa ma razboiesc cu cei asemeni mie, care-si recunosc propriile slabiciuni, ci cu durii si intrasingentii. Si desigur cu cei care se lauda cu meritele si virtutile lor ( ei pot sa faca, sa dreaga, sa stea nemancati nu stiu cate zile, etc)...n-au decat, problema lor, sa faca fiecare ce poate si cat poate...dar sa nu incerce sa ne scoata in cursa sa ne descurajeze,, sa ne faca sa abandonam, pe motiv ca suntem mai slabi si nu suntem competitivi...presupun ca-n final nu-si va lua nimeni rasplata pt cati a dat la o parte, ci pt cati a tras dupa el, eventual...
Sa nu faci niciodata,nimic pt aprobarea oamenilor.
Nu numai ca nu va merge,dar este si contra-productiv.
De obicei,facem ceva pt noi sau pt Dumnezeu(si acolo symbolic,deoarece Dumnezeu nu are nevoie de postul sau jertfa noastra...ci noi avem nevoie de El).

Pe mine una,ma intaresc oamenii care isi discuta recordurile.Daca ei au putut,ar fi cazul sa incerc si eu...poate poate...
Desi cand vine vb despre post aspru si negru,acolo este si lucrarea lui Dumnezeu nu doar puterea omului(care stim ca fara El este neputincios).

Lasa,nu te mai supara cu diverse acuma ca nici nu ai voie cu sarcina!
Ia sa te duci in weekend in Gradina Botanica intr-o plimbare de primavara :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote