Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare
Spovedania si pocainta in public nu trebuie sa se faca. Paradoxal, Igor n-are
nici o obligatie sa faca asta.Aici este un forum, nu-i politie si nici confesional.

|
Eh, unii ar spune că are o obligație morală....
Dacă dumnealui spune minciuni, și prin minciuni nu înțeleg doar neadevăruri, ci minciuni în cel mai propriu sens al cuvântului, atunci am și eu dreptul, ba chiar obligația, să arăt acest lucru, tocmai pentru că este un forum, iar dumnealui expune și face propagandă în mod public anumitor idei, care pot influența pe unii dintre cititori. Aceștia au dreptul să știe cu cine au de-a face; aceasta cu atât mai mult cu cât Emilian pozează în mare autoritate morală și dă lecții de viață tuturor.
Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare
Acum exagerezi.Uite eu o sa continui sa vorbesc cu el.Nu ma intereseaza cum decide sa-ti traisca viata fiecare.
E treaba lui.Aici pe forum discutam despre subiecte nu identitati.Despre identati se ocupa organele de ancheta.
|
Dar nu exagerez de loc, pentru că n-am impus nimănui nimic. Tu ai dreptul să discuți, iar eu am dreptul să refuz să discut cu Emilian, pentru că dumnealui mă ia de prost.
În ce privește distincția
subiecte/identități: problema nu este identitatea lui (ce, pe tine te-a întrebat cineva cum te cheamă ?) ci faptul că
a mințit în mod flagrant cu privire la identitatea lui; ceea ce înseamnă că și postările lui cu privire la
subiecte trebuiesc privite cu o doză sănătoasă de scepticism.