Citat:
În prealabil postat de AlinB
Haha ce mai analize de sange de parca acum acum o dai intr-o infectie sau ceva de genul.
Ai probleme generale de sanatate sau ce?
Cat costa analizele alea de sange si pentru ce sunt mai exact?
Morfologia e avortiva, adica hai sa vedem daca e in regula, daca ni se pare ca ceva nu e ok, te trimitem la avort.
Nu te duci pur si simplu, ce ee asa mare lucru?
Dom' doctor am uitat, m-am simtit bine, de ce sa vin la doctor?
Asta cu "monitorizarea" e o vrajeala, daca se intampla ceva cu adevarat rau, esti prima care afla, inainte sa ajungi la analize.
Asa, parca ai putin calciu in minus, sa-ti mai dam niste calciu, inca o tura de analize, parca e si ceva vitamina X in minus, hai sa-ti dam si o vitamina - sunt chestii de stors bani.
Dublu/triplu test test inseamna deja ai luat o decizie, daca analizele zic ca nu e bun, il avortez.
Si mofologia fetala cam la fel dar asta poate fi si ca ecografiile 3D, asa de amorul artei, sa vedem cum arata bebe..
Ma rog, pentru cine isi permite distractia..
|
In afara de infectii urinare repetate ( pt care am tot facut tratament cu antibiotic) in prima sarcina nu am avut alte probleme...era sa uit mai e un fibrom uterin destul de mic, dar care creste pe tot parcursul sarcinii. Daca as fi ales cezariana mi l- ar fi scos atunci, dar nu am vrut.
Analizele pe care le-am făcut sunt : Hemoleucograma completa, coagulare/ hemostaza, biochimie: Glucoza, uree serica, lipide, calciu.....sumar urina, imunologie: markeri endocrino, autoimunitate, markeri infecÈioÈi si urocultura. Cam astea sunt in mare. Mi a zis ca trebuie sa repet la 2 luni ac antivirus rubeolos si citomegalovirus ( sper ca asa se scrie) pentru că mi- au iesit reactivi.
Din fericire, unele analize le am incluse in abonamentul la o clinica privata, abonament suportat de firma unde lucrez. Si ecografiile uzuale sunt incluse...cele de morfologie trebuie plătite.
Dr.care îmi urmăreÈte sarcina nu lucrează la clinica asta, doar îmi da trimitere si apoi eu revin cu rezultatele la el. La fel e si cu ecografiile de morfologie pentru fiecare trimestru. Nu le pot face la el, doar mi le recomanda.