View Single Post
Vechi 26.03.2015, 17:44:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Oamenii si situatiile nu se compara;fiecare este o taina,si atata!
Degeaba comparam vecinele,colegele si altele care ne intra in sfera vizuala;fiecare om are resursele,darurile sale care-l fac unic.

Femeile mai simple care nu au interese si hobbiuri desigur ca adora sa curete casa toata ziua,altfel se plictisesc cu existenta lor,care pe plan intelectual nu le da nici o motivatie;unele or avea si OCD (obsessive compulsive disorder) care le da impresia ca daca detin controlul asupra casei(dpdv al igienei),detin controlul asupra vietii in general si sunt implinite cand isi tocesc unghiile vreo doua ore la faianta din baie.
Eu din contra,sunt foarte nefericita cand trebuie sa fac curat si asa am fost inca de copil.Pe langa asta sunt alergica la praf si la chimicalele de curatat,asa ca acum trebuie sa fac curat cu masca.
Imi place sa fie curat dar sa nu fiu eu aia care trebuie sa se zbata cu praful si mizeria(mizeria ma deprima in toate formele).

Si cum toate se leaga material,daca ai reusit cu mari eforturi,imprumuturi si sacrificii sa-ti pui faianta,gresie si alte nebunii,starea lor te aduce vecin cu nebunia ,sa fie in perfecta stare,sa nu aiba fir de praf etc... ceea ce face ca oamenii sa para si mai meschini.
Chiar asa se devenim robii lucrurilor din casa? Aproape sa ne inchinam la ele?
Nu este o abordare spiritual a vietii dintre cele mai fericite.
Lucrurile nu sunt motiv de bucurie si de implinire in sine,se folosesc si atat.

"Use things,not people;Love people,not things!"
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote