Citat:
Īn prealabil postat de delia31
nu pui si-o traducere?
tzashcoase?
Hombre, io n-am cum sa fiu asa condimentata si piperata. Astea-s specialitatea casei la tine, ingredientele tale inconfundabile. Spice boy :) Nu te superi, nu?
|
Pai Igor o zis de tine ca ai dogmatica crocanta. Are metafore pe el, nebunu' mic.

:))))
Eu zic de tot ce imi place ca e
tzashkos. Nu, nu e nici regionalism, nici arhaism, nici argou. E limbajul meu de alint, vecin cu glosolalia ca inspiratie. Asa alint, de pilda o distributie Linux faina precum Semplice sau altele, indeosebi fara systemd (iti explica fratele Mindful Sheep care e treaba, ca eu ma pun la gatit si apoi la somn; eu gatesc in egala masura cu a mea, ba chiar mai des), sau un nevertrebat cu multe picioare, sau o situatie, sau...bine, nu alint femei in felul/halu' asta, ca imi iau palme.
Da' sa zici de o teologie ca e crocanta, doar fiindca vine de la o doamna a spiritului, asta nici macar nu as face-o. Igor asta, daca si-ar repara unele aspecte importante si foarte importante din personalitate si mental, ar fi putea fi agreabil. Bine, in primul rand nu ar fi fanatic. Acu', sa fiu obiectiv, si eu sunt fanatic: fanatic al neutralismului filosofic si mai ales confesional. :)))))
Cred ca incepi sa dai un nou sens expresiei "rebel fara cauza" (cauza fabricata de altii, desigur) de cand ma stii.