Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sper sa-l citesti, inainte sa-mi mai servesti vreo poveste si despre halatul lui Barnes.
|
Sa fii tu sanatos, am dat si citate din carte pe forum, de exemplu la discutia despre despre iconomie.
Azi am citit-o mai atent si am gasit toate greselile (de fapt omisiunile).
1. Nu prea stii ce spui, data trecuta imi spuneai de ce scriu despre autor, iar acum dai o lucrare care spune exact aceleasi lucruri pe care le scriam si eu data trecuta. Nu cred ca ai citit cartea, acolo critica lucrarea lui Kalistos Ware si scrie si despre Homiakov, aceleasi lucruri le-am scris si eu in mesajul meu.
2. Deci tu nu te uiti mai intai cine e autorul si ce-i cu el. Probabil de aceea intelegi mule lucuri ca protestantii, le iei din Turnul de veghe, ai crezut ca e revista ortodoxa (din moment ce nu verific). Ca sa stii si tu, orice om spune si scrie in functie de ce conceptii are. Un protestant va scrie in functie de doctrina lui, cineva cu conceptii ecumensite va scrie in functie de acea doctrina. Dar daca nu stii invatatura ortodoxa nici nu le poti deosebi, crezi ca toate sunt la fel.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pentru cine e prea lenes si autosuficient, concluziile:
|
Nu cred ca ai citit cu atentie ce scrie acolo sau nu ai inteles. Acolo scrie de cei ce vor ajunge in Biserica, adica cei ce se vor converti. DEci nu despre cei ce raman in afara Bisericii.