Citat:
În prealabil postat de viviana
cine ma intelege pe mine cand eu vreau sa ma duc la Sf. Liturghie, cand vreau sa tin post, cand vreau sa iau Sf. Imprtasanie,cand vreau sa tin zilele oprite,cand vreau sa citesc rugaciunile mele ,seara, cine?>nimeni, cred...ar zice ca-s nebuna...trist dar adevarat.
|
Dar viviana, nu trebuie sa te inteleaga nimeni ca te duci la Biserica. Nici pe bunica mea nu o intelegea sotul ei cand se ducea la biserica, dar asta nu a fost un motiv sa divorteze! Ori tu nu stii ca chiar Iisus ne-a spus ca dusmani nii vom face chiar si pe cei din casa! Si mai spuneai tu intr-un topic ca tare iti este bine acum ca ai divortat, dar tu nu te-ai gandit decat la binele tau, iar pe copii i-ai uitat! Chiar daca ai avut un sot rau, copiii trebuiau sa traiasca cu tatal lor adevarat, nu singuri ori cu tati vitregi. Asa ca vei vedea mai tarziu efectele divortarii asupra copiilor tai, atunci cand ei vor creste mari si isi vor da seama ca ei nu au tata adevarat si intr-un fel sau altul vor fi frustrati si in acelasi timp afectati, aparan problemele intre tatal vitreg si copii si asa mai departe! Poate vei spune ca gresesc sau ca exagerez, dar peste cativa ani vei vedea urmarile, :(