View Single Post
Vechi 31.01.2008, 17:36:01
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Eu am un prieten care a trait cu mama vitrega si va spun ca acum este un rebel si un razvratit impotriva vietii pe care o are, din motiv ca nu a avut mama adevarata, iar cand venea la mine imi spunea frustrat de fiecare data: "- Vezi Stefane, tu ai mama adevarata, se comporta frumos cu mine cand vin la tine, se vede ca este altfel cand familia este unita, nu ca la mine ca nici pe tine nu te lasa sa intri in casa din cauza ca nu suporta sa am prieteni! :("
Asa ca vedeti ce faceti, pentru ca chiar si cu un sot mai rau, familia trebuie pastrata unita, nu sa o destrama-ti, ca doar voi singurele va-ti lasat duse de val la inceput, fara sa vedeti inauntrul sufletului vitorului sot, fiind orbite de acea dragoste de la inceput!
Vorbesti din punct de vedere al copilului. Sunt cazuri in care e necesar divortul. Daca va vedea copilul numai scandal si betie in casa, nu va avea liniste sa invete, nu isi poate primi prietenii ca e tatal beat, tot nu e bine.
Inca ceva, pentru prietenul tau: tatal meu nu consuma alcool de obicei, nu e violent, amandoi parintii sunt casatoriti si acum, dar tin minte ca nu ii placea ca cea mai buna prietena a mea sa vina pe la mine. Nu ma intrebati de ce, ca nu stiu nici acum. Voiam sa spun ca nu tine neaparat de faptul ca e parinte vitreg, poate e vorba de om in sine.
Reply With Quote