View Single Post
Vechi 30.03.2015, 18:06:38
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Pana acum vad ca te grabesti sa ma acuzi ca vreau sa fac avort sau ca vreau sa-i cheltui banii barbatului ca sa ma razbun, pe el ca nu vrea casa si copii ( cum sa nu vrea casa, o vrea sa stea in strada???)

Sau banii cui ziceai ca i-as fi luat banii daca m-as fi priceput, lu' al meu sau celor cu pisoiu ??? Pai ce sa le iau, daca nici ei n-aveau? Care au de dat, le poti lua, care nu au, incerci sa ii ajuti cu cat se poate, le faci ce e omeneste posibil ....cu toate ca unii chiar nu inteleg de ce serviciilein general se platesc ( de parca prestatorii ar trai din mila cerului) si de ce pravaliile percep adaos comercial si cauta sa aiba profit...de parca n-ar avea si cheltuieli...

Pe deasupra mai consideri si ca ce fac eu e imoral, ca le vand oamenilor mancare pt animale cand mai bine si-ar cheltui banii ajutandu-i pe cei saraci...parca e treaba mea ce vrea sa faca fiecare cu banii lui; si-apoi sa stiti ca nu doar oamenii fara copii au animale, ci si cei cu, iar unii e cresc nu neaparat de pkacere ci ca sa aiba oua, lapte, carne, etc...

Si mie mi se pare xa e prea multa pizma, de la o vreme, pe forumul asta, poate de cand e post , oare ??? Adica daca e vreunul care nu isi vedeposibilele greseli, hai sa i le aratam noi.... . Stiu ca ar trebui sa si le vada fiecare pe ale lui, dar uite ca nu functioneaza asa usor, mai degraba le vedem noi pe ale celorlalti si ei pe ale noastre...sau cel putin asa li se pare :)

Last edited by fallen; 30.03.2015 at 18:43:46.
Reply With Quote