View Single Post
Vechi 01.04.2015, 18:29:02
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
*"In 1999 he alleged that former United States President*George H.W. Bush*would be involved in a black mass in a chamber within the*Great Pyramid of Giza*during the 2000 millenium celebrations."

Texe Marx asta e spectaculos.
:)))))))
Cipofobii si latraii confesionali mai pun deseori si placa cu "Vaticanul si aliens". Dupa algoritmiii confuzi care le tin loc de procese logice, Papa e un Dansator-Fata, iar Colosseumul a fost ridicat de geonosiani.
bine, acum, noi ne distram, dar eu cred ca "fanaticii de internet" au o misiune. Cel putin unii, nu cred ca sunt doar sau preponderent plecati cu vimana. E posbil ca suboamenii din serviciile secrete sa aiba misiunea de a ridiculiza orice credint, infiltrand idioti si falsi idioti si paranoici si falsi paranoici. Eu nu inteleg cum a putut Paisie Aghioritul sa pice in asa plasa. Spre deosebire de matroana sectiei romane a sectei, avea un fler deosebit in privinta oamenilor si a actiunilor lor, tampesti sau nu. Sau poate ca Antonia e cel putin locotenent in adunaturile de droizi organici fara liber arbitru, cunoscute generic ca "servicii de informatii". Cine stie?
Caci refuz ca printre noi sunt atat de multi dusi cu capul, si atat de liberi, incat sa posteze pe forumuri endlessly. Mimeaza la ordin, banuiesc. Ma refer la liderii cipofobilor.
Iar daca adunatura de cipo e compusa din dusi cu pluta, de sus pana jos, e la fel de grav.

Last edited by Barsaumas; 01.04.2015 at 18:39:28.
Reply With Quote