View Single Post
Vechi 01.04.2015, 19:08:21
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu se pune problema sa amanam Apocalipsa, ci sa ne cream anticorpi duhovnicesti pentru a rezista in acele vremuri. In fapt, e vorba tot de mantuirea personala.

Ce fac eu daca sunt pus sa aleg intre un cip implantat si posibilitatea de a ma hrani, de exemplu. Caci fara cip nu voi putea nici cumpara, nici vinde. Cred ca multi nici nu-si vor da seama cand va incepe Apocalipsa, asa cum s-a intamplat si pe vremea lui Noe. Daca un preot este santajabil sau conditioanat de sortul de mason pentru a ramane intr-o anume parohie, atunci e logic ca va fi usor de influentat apoi in directia dorita. Nu intamplator se spune ca vor cadea multi, chiar si dintre cei alesi in aceste vremuri. Trebuie sa stim ce vremuri traim pentru a ne incredinta sufletul spre povatuire cui trebuie. Daca sustine ideea implantarii cipului pe motiv ca oricum suntem pacatosi, atunci mergem la altul si gata.
Eu inteleg ca in loc sa facem topicuri despre inlocuirea actelor cu cip mai bine facem topicuri despre supravietuire in vremurile de apoi.
Desi este destul de utopic la prima vedere.
Intrebarea este unde ne putem retrage?
In toate tarile "civilizate"trebuie sa platesti taxe...daca avem un plan pt supravietuirea nevoilor primare(apa de baut,gradina personala,un acoperis deasupra capului) cum ne vom putea sustrage sistemului cand vine vb de platit taxe?
Asta este o intrebare dificila...
Ar fi multe si mai de folos de discutat decat documentele cu cip,care nu intra chiar in sfera de preocupari inca.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote