View Single Post
Vechi 03.04.2015, 20:18:55
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_rover Vezi mesajul
Buna ziua, stimati colegi de forum!

...am decis sa contactez diversi psihologi. Am dat peste unul destul de sincer, care a spus scurt si la obiect ca, oricate sedinte as face, sunt sanse infime sa privesc viata altfel si sa ma eliberez de toate gandurile care ma macina. Asa am realizat ca nu asta e calea pe care trebuie sa o urmez...
Aici se vede lucrarea Domnului (in duhul acelui psiholog) ca tu sa ajungi la concluzia corecta de a cauta Biserica lui Hristos.

Citat:
În prealabil postat de the_rover Vezi mesajul
Nu mai spun ca mi-e rusine sa intru intr-o Biserica, avand o constiinta atat de incarcata. Viata mi-a dat multe palme pe care le-am resimtit din plin. Nimeni din jurul meu nu cunoaste aceasta parte a mea, pentru foarte multi oamenii eu sunt cea mai amuzanta persoana pe care acestia o cunosc. "The saddest people smile the brightest", spune un proverb englezesc. De-a lungul vietii, am avut parte de cateva episoade dramatice pe care le-am detonat in interiorul meu. Nu stiu ce sa fac, mi-e rusine.

Va doresc o zi buna!
Rusinea pe care o simti este la fel ca o recunoastere(constientizare) a vinovatiei, care va aduce cu sine iertarea pe care o vei primi dupa prima spovada si apoi impartasania cu trupul si sangele lui Hristos.

Prima spovada are o importanta imensa(cum ti s-a spus si mai sus) si va dura cat va considera preotul necesar; va trebui sa te conformezi acestor cerinte fiindca e in interesul tau ce-ti cere preotul.

Din citirea intregului tau mesaj inteleg ca ai toate sansele sa te cureti cu adevarat, daca incepi numaidecat.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote