Citat:
În prealabil postat de konijiro
Serios? Adica animalele isi apara puii din cauza unui argument religios? Realizezi ca asta tine de instinct (care e MULT mai vechi decat religia crestina) si ca fara acest instinct nu am fi existat ca specie?
|
BRAVO!! BRAVO!! Uite ca si admiratorii pidoznicilor realizeaza ca datorita unirii dintre o parte barbateasca si una femeiasca existam ca specie!
Apreciez mult raspunsul tau, sper sa nu-l uiti NICIODATA!
Insa vorbind de instincte materne la animale, ei bine noi, crestinii ortodocsi credem (la alte specii de crestini s-ar putea sa gasesti altceva ce ti-ar fi mai pe placul tau) ca si acestea au fost sadite in noi, animale mai mult sau mai putin cugetatoare, tot de Dumnezeu.
Citat:
În prealabil postat de konijiro
In cazurile expuse de mine, ambele tabere au folosit argumente religioase (asta arata din nou cat de "limpede" e mesajul Bibliei, daca aceeasi carte poate fi folosita pentru a sustine doua pozitii diametral opuse).
|
Din cate stiu eu, asa-zisele argumente "biblice" pro-pidoznici sunt extrem de fortate: cum poti sa contra-argumentezi din Biblie distrugerea cetatilor Sodoma si Gomora? Sau cum poti sa contra-argumentezi biblic versetele:
"26.Pentru aceea Dumnezeu i-a predat unor patimi de necinste; ca si femeile lor au preschimbat legaturile firesti cu acelea impotriva firii;
27.asemenea si barbatii, parasind fireasca legatura cu femeia, [n pofta lor s'au aprins unii pentru altii, barbati cu barbati
savarsind rusinea si primind in ei insisi rasplata cuvenita ratacirii lor." Romani 1.