View Single Post
Vechi 05.04.2015, 16:34:52
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Probabil ca sunt. Dar e irelevant. Politicile publice si legile trebuie facute si gandite in functie de realitatea obiectiva si de efectele reale pe care le au (sau efectele reale pe care lipsa unor legi o are), nu in functie de credintele religioase ale unora sau altora.
Corect!
Si una din realitatile obiective stringente in Europa e ca in 2050 musulmanii vor deveni majoritari!!! In 2050, peste 35 de ani! Tu cati ani vei avea in 2050? Stii ce le fac musulmanii pidoznicilor? Nu cred ca vrei sa stii!

Citat:
Esti constient, nu, ca primii crestini erau convinsi ca sfarsitul lumii se va intampla in timpul vietii lor, nu? Si la fel si aia de dupa ei, si aia de dupa, si tot asa. Tot asteptati asta de 2000 de ani, si crestini de-a lungul acestor doua mii de ani au crezut ca traiesc timpurile de pe urma. Cu atatea generatii de crestini care s-au inselat, ce te face sa crezi ca tocmai tu ai dreptate?
Asa e, dar faptul ca Judecata intarzie sa apara nu inseamna ca nu va veni NICIODATA. Si faptul ca va veni cu intarziere nu inseamna ca faptele noastre vor fi prescrise pentru ca au trecut 10 ani de la savarsirea lor.

Citat:
Altul care crede ca lumea incepe si se termina la granitele Romaniei... In plus, nu sunt in America.
Poate ca esti un om bun, ii aperi din altruism, dar eu sunt tata a 3 copii si nu vreau sa-mi vad copiii crescand in mocirla. Te rog sa ma intelegi, nu suntem o familie de porci!!!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"