Citat:
În prealabil postat de konijiro
In primul rand, homosexualitatea nu mai e considerata boala mintala de 40 de ani. Bine ai venit in 2015.
|
In primul rand, nu pot sa nu constat ca argumentele tale sunt folosite ca la manual de aproape toti pidoznicii cu care am mai vorbit - pastrand o anumita distanta, chiar si fizica fata de ei de minim 2 metri.
Toti vorbiti din acelasi manual, deci si voi sunteti indoctrinati. Asta e clar!
Asta inseamna ca ideile gay sunt
elaborate si raspandite dupa un scenariu.
Daca ne lansam amandoi in a arunca pe forum idei in mod haotic asta nu se mai numeste discutie, ci exterminare de idei.
Ca urmare, prima ta afirmatie a fost "homosexualitatea nu mai e considerata boala mintala de 40 de ani."
Intrebarea mea este: nu te ingrijoreaza faptul ca in urma cu 40 de ani pidoznicii erau bolnavi psihici, iar acum nu? Mie imi este similara afirmatia ta de mai-sus ca s-au deschis portile spitalelor de nebuni si au navalit pe strazi niste bolnavi mintal. Daca pe tine nu te ingrijoreaza lucrul asta te priveste!
Daca, prin absurd, te ingrijoreaza ai cautat sa vezi ce argumente au folosit acei "doctori" pentru a scoate homosexualitatea din randul bolilor? Eu, in locul tau nu m-as fi bucurat ca prostu-n cucuruz, ci as fi cautat, ca un om rational, nu-i asa, de ce au scos aia homosexualitatea din randul bolilor psihice.
Pentru ca. mai mult ca sigur, cei care au introdus homosexualitatea in randul bolilor psihice au folosit niste argumente stiintifice. Nu crezi?