View Single Post
Vechi 06.04.2015, 16:24:21
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Pai as putea s-o fac pe cenusareasa, din proprie initiativa, adica sarefuz drepturile care mi se cuvin si sa ii servesc pe ceilalti....dar chestia e ca ei deja ma considera cenusereasa, si deja nu le ajunge cate fac ...ar vrea mai mult...dar atata pot sa masacrific, mai mult n-am ce, decat sa-mi dau si viata, sau vreun organ vital...lucru care nu pot sa-l fac acum fara sa risc sa fac rau copilului, ceea ce poate starinilor putin le pasa ( ar putea spune ca si Dumnezei si-a sacrificat propriul fiu pt ei...), dar familiei ii pasa mai mult de copil decat de mine si ar fi grav daca ar pati ceva..ma exact ar fi vai si amar de mine, chiar daca au contribuit si ei..vor zice ca fost numai vina mea ca probabil am facut ceva ce nu trebuia la servici, am carat, am fumat, m-am enervat, etc, si nu ca au contribuit si ei ca au tipat la mine si m-au stresat, si nu m-au inteles ca am probleme la servici ...
Asa ca de servit, sunt nevoita sa servesc si sa ma umilesc, insa nu de buna voie, cum ar trebui, ca sa fie mucenicia completa...
Iar pt ca nu tac , nu-mi tin gura, si nu ascult, mi-o iau aproape in fiecare zi, si mi se mai si spune ca e numai vina mea si ca ei ( el) are dreptate....

Last edited by fallen; 06.04.2015 at 16:35:36.
Reply With Quote