View Single Post
Vechi 06.04.2015, 18:04:34
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Au urcat ei in lift cu bagaje, pe mine m-au lasat jos cu restul, am urcat si eu cu liftul urmator si cu ce mai era, si cand au ajuns au tipat pe mine ca de ce i-am asteptat sus...m-a trimis la dracu si a zis ca ma calca in picioare ( daca nu tac), si ma-sa a zis ca are dreptate, insa nici unu dinei nu mi-a zis sa urc inaintea lor....iar eu din pacate nu pot sa-i iert pt asta ...( daca as ajunge eu amenint sau sa ranesc pe cineva si apoi as spune ca a fost vina lui...sunt curioasa daca judecatorul mi-ar da dreptate...)

Iar astia la munca si-au propus si ei sa ma desfinteze, sa imi dea ultimatumuri sa rezolv situatii care nu depind de mine, sau care ma depasesc, sa-mi arate greselile care le-am facut in trecut, eventual ca sa vad si eu cat de incompetenta am fost si voi fi ca eventuala mama, parca natura intreaga conlucreaza ca copilul meu sa nu ajunga sa se mai nasca....macar de-ar avea si ei rabdare sa-l fac sanatos, sa i-l dau in grija lui taica-su si soacra-mii, si apoi mie poa'- sa-mi faca ce vor, sa ma faca si bucati...
Cu siguranta ea va fi iubita si ii va fi bine cu ei, pt ca au dorit-o si s-au spetit pt ea, sa-i faca o casa, si daca voi ramane si eu in ecuatie cred ca ar trebui sa o invat sa-i respecte si sa ii asculte, ca sa fie iubita si sa-i fie bine, sa nu fraternizeze cu mine, ci cu ei, si sa nu faca aceleasi greseli ca mine...
Cu toate ca mai frica ar trebui sa-mi fie, si-mi este pe deasupra si de Dumnezeu, pt ca s-ar putea ca acest copil sa-mi fie incredintat mie de catre El, si nu a aparut caurmare a trudei exclusive a lui barbatu'meu, asa cum sustine el....( dar poate Dumnezeu artrebui sa i-l ncredinteze lui si sa-i ceara sa faca ce n-am fost eu in stare, adica sa-l creasca si sa-l educe cum trebuie...si poate se va descurca mai bine ca mine...)
Reply With Quote