Subiect: Intrebare
View Single Post
Vechi 07.04.2015, 15:45:45
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Eu cred ca e posibil ca toti dintre noi sa mai avem sau sa fi avut candva momente de indoiala...unii poate le avem chiar destul de frecvente; poate chiar acum in preajma marilor sarbatori sa ne vina ispite care sa ne zdruncine credinta din temelii....si e posibil ca cei care le avem, si nu am scapat de ele pana la un anumit moment al vietii, sa nu mai scapam niciodata de ele ( indoieli)...

Chiar mi-a spus azi cineva, mi-a sugerat ca ar fi bine daca e un conflict intr-o familie, adica unul crede si altul nu crede, si se intampla sa mai aiba si copii, ar face bine sa se puna de acord in sensul ca unul din ei sa renunte la credinta lui, de dragul copilului, spre a nu-i crea confuzii...adica macar sa se hotarasca ce anume ii spun copilului, ca exista Dumnezeu sau nu exista, alminteri cred ca fiecare in sinea lui poate sa creada ce vrea; atata doar ca pt un credincios pare imposibil si de neacceptat sa-si invete copilul ca nu exista Dumnezeu, la fel cum si pt un ateu e imposibil si de neacceptat contrariul....mai ales ca aceste lucruri le mai poate auzi copilul si din alta parte, scoala, media, alte persoane, etc, ceea ce oricum ii va crea confuzii...asa ca habar n-am cum se poate proceda, poate ar fi mai bine sa nu mai aiba nmeni indoieli si sa se puna de acord toata lumea, dar asta desigur nu se va intampla niciodata...
Reply With Quote