Citat:
|
În prealabil postat de alynnna
Ce va plangeti atat? Da ce vreti mantuire fara suferinta? Vreti micul dejun la pat si trandafirul pe perna in fiecare dimineata? Hristos care a fost fara de pacat a rabdat atat si noi ne plangem cand ni se cere putina nevointa! Mama mea a rabdat o viata in batai si injuraturi si a murit ca o cuvioasa, cu rugaciunea pe buze. Nu cautati sa va primti plata pe pamant ci in ceruri. Vai vai ce necaz?!:dozingoff: Casnicia este pe duca, e cu in picior in groapa:dontgetit: Da de unde ati scos acestea? Din ce statistici? De la Dan Diaconescu? Formula As? guasar, pentru tine ce conteaza mai mult ce scrie in statistici sau ce vrei tu de la viata? Vrei mantuire, du soro o viata dupa Hritos si vei avea o casnicie binecuvantata! Sa nu traim ca in povestea drobului de sare:angry::angry: Lumea devine mai buna datorita fiecarui om, nu datorita unor ziare, barfe, psihologi!:angry:
|
Pai se pare ca nu ai citit bine ce am scris,pt ca eram cam in aceeasi idee cu tine.Am si spus ca daca aceasta valoare(casatorie ,familie,copii)se pierde se pierde tocmai din cauza noastra.Si inca o dovada ca nu citesti bine postarile astea si te aprinzi degeaba este ca...NU ma iau dupa statistici ci am convingerea ca sunt minciuni.Cat despre Dan Diaconescu si TV in general ...nu prea ma pasioneaza...iar despre Formula as citesc rubrica de spiritualitate unde este prezentat cate un interviu cu vreum parinte sau se vorbeste despre vreo manastire...