View Single Post
Vechi 09.04.2015, 10:55:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

E pe site -ul lui, deci nu e o barfa, e oficial.
Se pare ca in perioada asta se inmultesc ispitele..

Pentru cine l-a cunoscut, s-a vazut de ani ca omul nu este in regula chiar de la inceput cand i s-a dat un rol de predicator (probabil chiar asta l-a doborat) desi inca nu se vindecase de apucaturile de yoghin (conferintele lui erau seci si reci, pe un intonatie si cu o retorica bivolaresciana) si din rau a dat-i spre si mai rau, s-a spus chestia asta si aici pe forum, altii s-au chinuit sa o dezminta dar acum, poftim, nu mai e loc de ascunzisuri.

Formal nu era la stilisti dar ca si gandire si ratacire era 100% stilist de ani de zile, de cand a inceput sa tipe ca sunt cipuri in permisele de conducere, dupa un an a recunoscut ca s-a inselat dar a tinut-o pe acelasi ton de atoate-cunoscator, mutandu-si greutatea pe chestiunea calendarului, efectiv promovand argumentele BOSV -iste care se stiu de ani de zile.

De atunci, cine a avut ochi sa vada a stiut ca omul nu mai are treaba cu ortodoxia decat cel mult formal iar el n-a avut taria si sinceritatea sa recunoasca asta.

Anuntul asta ar putea fi considerat totusi un lucru bun, un gest de onestitate, probabil singurul de care a fost in stare de ani de zile.

Personal cred ca o sa-si revina in fire pana la urma, la stilisti nu cred ca o sa aiba asa mare audienta si macar din fudulie nesatisfacuta (din care are din plin) tot o sa se mai gandeasca o data la toata povestea asta.

Nu i-a ajuns cartile care le-a scris, conferintele la care era chemat, a vrut mai multa glorie "filosofica" asa ca fudulia l-a impis si in lupta chipurile cu "eroarea ecumenista" iar asta l-a dus unde l-a dus si din pacate nu e singurul chiar daca ceilalti "candidati" mai sunt, formal, in Biserica Ortodoxa.

Last edited by AlinB; 09.04.2015 at 14:58:35.
Reply With Quote