Subiect: Postul Mare
View Single Post
Vechi 09.04.2015, 11:25:58
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Problema e ca in ultimele zile tot sunt acuzata de diverse vini care nu-mi apartin...si pe langa toate astea, atunci cand chiar gresesc sau uit sa fac ceva, nu am parte de cea mai mica intelegere ( zise un client deunazi ca era e datoria mea sa-l informez, cand a cumparat un preparat injectabil, ca ii trebuie si o seringa, si a ajuns la tara si n-a putut vaccina gainile...deh, asa am patit si eu prima data cand am vrut sa ma apuc de sportul asta :)))...iar eu celor care gresesc chiar nu pot sa-i determin in nici un fel sa-si indrepte gresala, trebuie sa suport consecintele greselii lor...de pilda am facut cuiva comanda pe internet la un produs electrocasnic, si i s-a livrat altceva...bineinteles ca persoana cu pricina prima data a pus mana pe telefon si s-a luat de mine ca nu i-am comandat ce trebuia...ulterior am verifcat si era facturat corect, ar fi trebuit insa si dansii sa verifice inainte sa plateasca...ei, si de atunci de 2 zile ma straduiesc sa repar pocinogul, duc tratative cu furnizorul sa il conving sa aduca cetrebuie...zice ca astazi le trimite...si uite asa i-a gasit pe toti chiar acum in saptamana mare, ca nici nu m-as fi putut impartasi din cauza lor...
Reply With Quote