Citat:
În prealabil postat de fallen
....si apoi ascultand cele spuse la una din cele 12 Evanghelii, dupa ce l-au rastignit si ziceau ca daca e fiul lui Dumnezeu sa se mantuiasca pe el primul, mi-a revenit aceasi idee ca anul trecut: daca era Dumnezeu, de ce nu a parasit a si blestemat ceasta lume, ca pe sodoma si gomora, dupa toate cate i s-au intamplat ??? Pentru ce s-a mai intors si " a inviat", cand atat de putina lume a crezut si atat de multa nu crede cu adevarat in invierea lui ???
Oare nu cumva adevaratul Dumnezeu este cel din vchiul testament, care ii sustine intotdeauna pe cei puternici, oricare ar fi ei, nu neaparat evrei, i-a sustinut si pe ei cand au iesit din Egipt, dar mai apoi i-a sustinut pe persi, musulmani, romani, etc ???
|
Eu cand priveam la denie,ma gandeam ca cei care eram stransi acolo eram poate la fel ca cei care l-am fi rastignit acum 2000 de ani . Daca eram adunati atunci,si manipulati,la fel am fi strigat si noi 'Rastigneste-l"
Asa ca a avut sens sa se intoarca si sa invie ,ca ,astfel din dusmani ai sai ne a transformat in iubitori ai sai