View Single Post
Vechi 14.04.2015, 15:15:03
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sau mai grafic, sa ne spuna catalin2 daca oamenii astia imprastiati pe jos au fost sau nu vrednici sa li se propovaduiasca Evanghelia in varianta ortodoxa si motivul pentru care (dupa mintea lui) vor petrece o eternitate in iad nefiind ortodocsi si deci ne-vrednici de mantuire.

Vineri, 3 aprilie 2015, la Universitatea din Garissa, Kenya, 148 de tineri au fost executat›i pentru că nu au mint›it când li s-a pus o întrebare simplă.
Atacatorii au intrat, au întrebat care e musulman s™i care e cres™tin s™i s-au pus pe ucis. As™a de simplu.

http://activenews.ro/eu-sunt-kenya-s...c_1894941.html
Sincer, mi s-au umezit ochii vazand acei tineri marturisitori de Hristos. Noi ne spargem in figuri pe forumuri, ne infoiem unii la altii, dar nu stim daca, care si cati dintre noi am/vom avea curajul marturisirii.
Cataline, uita-te in oglinda si intreaba-te: as avea si eu ce au avut tinerii asirieni, copti, armeni, nigerieni, kenyeni? Nu e nevoie sa postezi aici raspunsul. Daca si acum sustii eclesiologia si soteriologia astea banale de marketing de aprozar teologic "numai clubul nostru e salvat, restul oricum merita sa mearga Jos" sau "luati numai de la noi mantuirea genuina, concurenta va ofera doar falsuri", atunci esti un exemplu perfect de "impietrirea inimii".