Subiect: nasii de botez
View Single Post
Vechi 14.04.2015, 15:52:21
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Adevarat a inviat!
Ma bucur pt dvs ca ati reusit si ca va e mai bine!
Eu din pacate m-am simtit foarte epuizata zilele care-au urmat, desi am stat pe scaun la slujba, m-am trezit dimineata cu picioarele amortite de parca fusesem la dans toata noaptea; acum nu stiu daca oboseala e de la noaptea pierduta sau de la efortul facut toate zilele astea...azi parca nu ma mai resimt chiar asa rau, dar e abia ora 3 si mai am de stat pana la 7, si parca deja ma doare burta cand ma ridic in picioare...inainte imi era greu abia pe la 4-5 ...
Deocamdata e cam dificil de redus programul, n-am pe cine sa chem sa ma schimbe la ora 4 sau 5, apoi ar iesi mai mare bulibaseala, e si aglomeratie pe drum la orele alea...oricum de la 5 chiar nu prea mai e treaba, se linisteste, abia ma odihnesc...medical s-a plans sefa ca n-are bani sa imi plateasca si mie, si celui care-mi tine locul....dcat abia cand oi intra in prenatal, la 1 iulie, cand n-o mai avea ce face....

Acasa cum va descurcati cu treburile, cu fetita cea " mare", va ajuta ceilalti?
Pe mine sincer ma cam deranjeaza ca a trebuit sa ne ajute soacra-mea la mutat, si a carat chestii pe care eu nu le-as fi ridicat niciodata pt ca tin prea mult la coloana mea...inteleg sa iti ajuti copiii si sate sacrifici pt ei, dar cred ca e mai intelept sa te gandesti ca daca iti rupi coloana vei ajunge in final o povara tot pt ei ...
Reply With Quote