View Single Post
Vechi 14.04.2015, 18:15:25
Barsaumas
Guest

Implicit I'm Kenya.

Chiar linkul citat de Alin ar trebui sa fie citi cu atentie de toti prooccidentalii forumului si alte specimene oportuniste. Acolo nu scrie doar despre masacru in sine (de fapt, un martiraj, indiferent ce zic fanaticii confesionali), ci si despre tirania subiectivismului politic. "Hau-hau, pentru stapan latram, casa lui o aparam".
Doar fiindca acum cei de o anume culoare politica trebuie plansi, slaviti, etc., iar victimele altora nu exista, ne agregam cuminti sub o anume cauza.
Nu, nu e off-topic ce scriu. Subiectivismul politic si religios e un arhicon in sine. Despre bombardarmentul american din 1944, despre mitralierea intentionata acivililor de catre javrele spalacite de yankei, de care chiar britanicul Ivor Porter pomenea, nimeni nu spune nimic, ca de, asa face specia asta cazuta, careia avem canonul sa ii apartinem, de-a lungul istoriei: alearga speriata ca o cireada umana, la comanda stapanilor momentului istoric Tn. Doar ce zice Statul/Biserica/Partidul la un anume moment e valabil. Chiar daca se contrazice ulterior, nu conteaza, se contrazic stapanii, ne contrazicem si noi cu ei, scuipand pe adevar si pe Adevar chiar, daca e nevoie. Animale jalnice, imbracate si cu limbaj articulat.
De ce am acest ton? Simplu, pentru ca am citit tot linkul pana la capat, si mi-am adus aminte de faptul ca aproape toti pe forum au grija sa dea declaratii anti-rusesti, ca de, dosarul electronic trebuie sa fie ok. (Stiu ei cine sunt acei invapaiati pentru cauza altora...).
Daca era atacat, fereasca Cerul, Iranul, sa vezi ce mai scheunau despre "maleficitatea shiismului iranian" sau "degeneratii urmasi ai persilor", etc., etc. Invers, pe vremea lui Stalin nu ar fi suflat o vorbulita, probabil s-ar fi evidentiat la manifestatii "spontane". Nu mai zic cum ar fi sustinut Holocaustul astfel de specimene daca Hitler invingea. Cuvantul "evreu", sau sintagma "Popor Ales" le-ar fi provocat crize comitiale.
E aceeasi boala. Si la fanaticii exclusivismului soteriologic-confesional, si la lingaii cauzei ideologice de moment. Se cheama "subiectivism", si pe cat de simplu este in alcatuire si mecanism acest prion, pe atat de greu de tratat.
Dumnezeu sa tina regimul lui Assad si Iranul shiit in picioare pana la sfarsitul lumii! Si fie ca NATO si UE sa sufere o infrangere grotesca in fata Rusiei! Fie ca albii occidentali sa fie goniti pana la unul din fostele colonii, mai ales din Africa. Inclusiv preotii, episcopii, cardinalii si pastorii, care chiar nu au ce cauta acolo. Na, ca am zis-o tocmai ca sa se aleaga praful de dosar!

Last edited by Barsaumas; 14.04.2015 at 18:38:24.