yasmina, scuza-ma, dar ce e asa de gresit in a avea "boyfriend" si a merge, cu masura, la petreceri?
Cu mentalitatea asta a parintilor si eu s vrea clar sa fug de sub "patronajul" lor. Daca vrea ce ai zis ca vrea, nu crezi ca le-a avut si pe ascuns, cel putin prieten aproape sigur a avut, dar eh, pe ascuns, amami si tati ortodocsi nu-s de acord? Poate acuma vrea fata pur si simplu sa isi faca viata ei.
Asa se pierd copiii pe drum, din vina parintilor si a interdictiilor acestora; se ajunge in punctl in care nu mai poti comunica cu parintii, ca nu le convine nimic din ce vrei si din ce faci. Nu mai conteaza dorintele si visele copiilor. Ce conteaza ca nu faci nimic gresit? in ochii lor oricum e gresit. Asa e si cu parintii care-si obliga copiii sa mearga la scoala x pt ca "asa zic ei."
Asa m-au pierdut si ai mei pe drum la un moment dat; de am ajuns sa nu le mai zic nimic in afara de lucrurile absolut banale; nu puteam sa-i zic mamei ca m-am indragostit, nu puteam sa merg la petreceri, nu nimic. Si asa am inceput sa mint ca dorm la o prietena cand eu mergeam la discoteca; asa am ajuns sa racim relatiile ff tare.
Abia acum, dupa ani si ani a inteles si ea unde si de ce a gresit; acum a inteles de ce nu ii ziceam nimic. Abia acum, ne intelegem si noi omeneste; ne intelegem chiar ff bine, dar atrebuit sa ajung sa fiu plecata din casa lor ca sa ii fac sa inteleaga.
Si asta nu a fost o problema doar amea; e o problema la cel putin o parte mare din copiii a caror parinti le interzic lucruri absolut normale; din pacate unii ajung rau din cauza asta; s cauza principala este comportamentul parintilor si faptul ca si la varte mai mari (gen 22-23 ani) ei au impresia ca copilul lor are abia vreo 12-13...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|