Citat:
În prealabil postat de fallen
Ai dreptate, Cori !!!! Si pe mine la fel m-au scapat, tot cu astfel de interdictii, desi bazate exclusiv pe prejudecati,'nu neaparat pe o educatie religioasa...
Dar cateodata mamele habotnice pot faca mult mai mult rau copiilor, sa-i indeparteze chiar de credinta...sa-i faca sa urasca biserica si pe Dumnezeu, doamne fereste...
|
habotnice = atunci cand normele morale impuse nu au o corespondenta in trairea personala sau cum ai zis tu, "prejudecati derivate nu dintr-o educatie religioasa".
Atunci da, esec pe toate planurile, copii vad ca parintii "mint" in ceea ce predica si evident se orienteaza spre alte sisteme de (non)valori.
Citat:
Chiar ma intrebam ce ma fac cu fata cand s-o face mare si o sa vrea si ea la baieti...daca o sa i sefaca avansuri si nu o sa accepte, o sa fie exclusa, nu o mai scoate nimeni in parc, in oras, la petreceri, etc...daca o sa accepte, o sa ajunga o zdreanta...si l-am intrebat pe al meu si a zis ca cum sa accepte asa ceva, e ultima proasta sa se duca cu orice vagabont care o invita la un suc???
|
Cu asa bogatie de alegeri si perspective care le au parintii....
Citat:
La fel zicea si parintele, ca vin fete de liceu la el si ii spun ca abia asteapta sa...,( aiba relatii cu baieti) si el le spune ca in felul asta isi vor pierde demnitatea in final si repectul de sine samd...( nu neaparat ca vor arde in iad, cum s-ar astepta multi dintre noi sa le zica...)...acum nu stiu cu care varianta le-ai convinge mai bine, unele probabil nu se conving pana nu o patesc pe propria piele..
|
Pai depinde ce fel de relatii sau pentru tine relatii e tot una cu "relatii sexuale"?
Oricum, degeaba li se spune de demnitate si respect, daca n-au invatat-o de lucrurile astea ca valori in familie unde poate si mai rau, au asistat la atat de multe scene degradante intre parinti incat au luat asta drept normalitate..