View Single Post
Vechi 15.04.2015, 22:25:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locaţie: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor şi anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Doamne, Iti multumesc pentru toate !

Doamne, ît›i multumesc pentru tot ceea ce am primit în viat›ă, încă de când m-am născut. Des™i am fost adesea s™i pentru lungă vreme supărat pe cei din jur s™i chiar pe Tine, acum încep să înt›eleg că toate s™i bune, s™i rele sunt relative s™i că depinde doar de mine ce aleg să fac din ele.
Te rog să mă întăres™ti în a vedea în orice interact›iune cu lumea s™i cu aproapele o s™ansă de a iubi mai mult, de a înt›elege mai mult, folosind pentru aceasta fiecare clipă s™i fiecare eveniment din viat›a mea, dându-i rostul pe care Tu îl s™tii, des™i adesea mie mi-e ascuns.
Toate sunt spre folosul meu, Doamne, orice piatră de poticneală poate fi unsă cu mirul harului Tău spre a deveni locul pe care să se sprijine scara văzută în vis de Patriarhul Iacob, cea pe care urcă s™i coboară îngerii Tăi. Ajută-mă, Doamne, să mă trezesc mereu s™i mereu, din somnul cel de tot felul, cu această nesmintită nădejde, sprijinindu-mă de Tine, Cel ce es™ti Piatra cea din capul unghiului.

Amin!
Parintele Constantin Sturzu

Last edited by cristiboss56; 15.04.2015 at 22:30:02.
Reply With Quote