View Single Post
Vechi 16.04.2015, 11:48:32
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul

1. Si eu sunt surprinsa ca preotul a impartasit-o pe fallen, dar ma gandesc asa:
Daca ii stie situatia (ca nu e cununata), atunci poate ca a facut-o pentru ca este insarcinata. Nu stiu daca sarcina nu este o exceptie de la anumite canoane.
Poate ca o fi stiut el preotul ceva si a avut ceva in vedere.
Mai exista totusi si preoti mai deschisi, mai liberali, mai orientati spre a ajuta omul.
Sophia ,impartasania luata de cei aflati in pacate grave e foarte daunatoare ,ii poate imbolnavi ,pot inebuni ,citeste mai multe.
Preotul meu recomanda spovedania curata inainte de nastere ,deoarece nasterea e o cumpana in viata unei femei

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
4. Fetele cuminti nu prea au succes la baieti. Uitati-va si voi in jur si faceti-va o statistica.
In statistica mea scrie ca fetele mai deschise, mai iesite in lume si care stiu sa procedeze cu baieti au cel mai mare succes.
Nu trebuie cazut in extreme: nici sa ia baietii la rand de la 13-14 ani, dar nici sa stea ca la manastire pana la 40-50.

Si in aceasta privinta tinerii trebuie educati corect.
Trebuie sa stie exact ce-i asteapta, ce se poate intampla, trebuie sa stie si sa se apere si sa fie demni, dar si sa gaseasca drumul pentru a-si face o familie.
Tinerii trebuie pregatiti si pentru familie, din toate punctele de vedere. Ah, daca ei vor la manastire, este cu totul altceva. Dar in rest toti vor iubire si casatorie. Nimeni nu vrea sa ramana singur.

Cu virginitatea la casatorie este o problema. In principiu o sustin, dar eu am o problema pentru care inca nu s-a gasit solutia (alta decat a evita virginitatea).

Si nici eu nu cred in relatiile platonice dintre tinerii de sex opus (normali).
Bine, se poate controla pana la un punct.
La fel cum am anumite probleme in a intelege cum poti sa ceri abstinenta unui cuplu de casatoriti care dorm in acelasi pat.
Asta cu succesul ce vrea sa insemne pentru tine?
Ce importanta are succesul ?
Si la ce fel de baieti?
Crezi ca fetele cu succes la baieti vor avea parte de o soarta mai buna?
Sau acei baieti care roiesc in jurul unei tinere cu succes merita atentia unei fete cuminti?
Reply With Quote