View Single Post
Vechi 17.04.2015, 09:39:10
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Stiu,si eu am trait pe pamantul asta,nu sub o piatra intr-o padure...
Am si eu experientele mele cu parintii mei,am si eu greselile mele si toate cele.

Imi iubesc mama,dar consider ca se putea mai bine decat atat la comunicare,probabil ca multi parinti aici sucomba.

Uite un exemplu: ridicam in slavi,mamele prietenelor mele care erau de "gasca"si le lasau sa fumeze,le procurau tigari,mergeam la ele ca sa pot fuma si eu...ca mai apoi sa-mi dau seama cat de nociv este fumatul,ba chiar ma opries si de la impartasit din cauza lui.
Nu erau mai buni ai mei ca nu ma lasau sa fumez pt a nu-mi face rau?
La fel si cu celelalte,relatiile,petrecerile,depravajul moral etc

Sunt parinti"de gasca"care isi cresc copii imoral si care ne fac rau si noua astora de crestem cu parinti crestini care nu agreaza aceste concept.
Iar tensiunea de aici vine,din familiile fara morala,fara Dumnezeu-ii vedem cat sunt de deschisi cu copiii lor,dandu-le sa bea,dandu-le sa fumeze,lasandu-i cu prietenele si prietenii peste noapte si ne intrebam de ce noi am fost atat de ghinionisti sa avem parinti asa"demodati".
Culmea este ca muream sa calc intr-o discoteca cand nu ma lasau iar apoi nici cu politia nu ma puteai baga intr-o discoteca cand eram libera s-o fac,atat de urata imi era.
Ironia sortii!
Cristos a inviat, sora!
Yasmina, pe bune, exact asa gandesc si eu privind discotecile: salasuri de demoni la propriu. Cum, in afara de munca, fac trei lucruri: mananc (cam mult),, dorm (si mai mult) si ma rog (inca pprea putin), porcariile aglutinatilor juveti si nu-chiar-juveti ma lasa rece. Daca vor sa se agrege ca viermii Tubifex si sa interactioneze trupeste ca iepurii, e treaba lor. Oricum eu am o vorba: "in perioada pre-eshaton, conducatorii sunt ca demonii iar masele ca animalele".
Reply With Quote