[quote=catalin2;587905]Eu ti-am scris, ca intotdeauna, normal de la inceput. Tu ai inceput cu ironii si jigniri, ca intotdeauna.
Normal nu este sa bati campii cand iti aduce cineva un argument sa te prefaci orb si sa incepi sa zici "stai ca asta e idee ecumenista" ca e a cutarui ecumenist ca e neoprotestanta si alte povesti.
Normal ca atunci cand nu esti capabil sa porti o discutie la obiect, pe baza de argumente si doar cauti sa-l demonizezi pe celalat incadrandu-l in tot felul de tipare de gandire ajungi sa primesti ironii.
Citat:
Dar se pare ca nu ai avut curajul sa porti o discutie unu la unu, ai cautat si aliati de barfa si zeflemea, probabil doar cu femeile esti destul de barbat, cand le jignesti pe forum.
|
Aha, sa inteleg ca de asta te-ai simtit si tu jignit, duhul tau femeiesc e de vina.
Citat:
Eu te-am intrebat doar daca preotului la care te spovedesti stie ce faci tu, sau daca ai omis sa-i spui.
|
Ohoho, felicitari, ai ajuns sa gasesti o strategie noua.
Sunt sigur ca al tau iti citeste fiecare postare sau sa fim mai realisti, rezumatul tau gen "sunt mare luptator pe formuri impotriva ecumenistilor si neoprotestantilor ortodocsi".
Citat:
Nu ma refer doar la mine, de exemplu si mie mi-a displacut ce spunea Igor (Emilian), dar parca tu vorbeai cu rautate, ca cineva posedat.
|
Ca de exemplu ce it-a displacut? Ca il numeste eretic pe Fericitul Augustin?
Ca in privinta prostiei "doar ortodocsii se mantuiesc" l-ai depasit cu mult.
Eu imi cer scuze pentru stomacul meu sensibil ca nu inghite orice prostie si fatzarnicie in haine de cucernicie iar daca e obligat sa o faca mai da si pe afara.
Citat:
Cu aceasta inchei dialogul meu cu tine, o sa aplic acelasi tratament, o sa incerc sa nu-ti mai adresez vreun mesaj vreodata.
|
Nici nu am pretentia, am observat deja ca nu esti capabil de dialog sper sa nu te superi daca eu am sa continui sa-ti sanctionez aberatiile, binenteles cu o doza de ironie avand in vedere ca dialogul este imposibil.