Citat:
În prealabil postat de Dalian
Nu-s comentarii normale, baiete, sunt niste mantre arogante ale unui semidoct care se crede buricul pamantului, enciclopedia theologicae și putătorul de cuvânt al sfintilor.
In afara de el nu mai exista nici o cunoastere, toti sunt orbi.
Prietene, iar te crezi un urias. Nu am cum sa tin ura pe tine. Esti prea mic pentru asa ceva. Nici nu-mi amintesc cand m-ai contrazis si in ce privinta. Pentru ca tu contrazici încontinu. Pe toata lumea.
|
Problema, asa cum ti-am mai spus, e ca nu ma intereseaza parerea ta, e treaba ta ce crezi. Nu ma intereseaza ce crezi, ce pareri ai, ce intentionezi, etc. Niciodata nu am zis ca m-ar interesa, doar tu te-ai bagat in vorba cu tot felul de acuzatii false. Chiar si in acest mesaj stralucesti de smerenie, dar tu le vezi doar la altii. In plus, nu am vazut sa scrii ceva semnificativ in toate mesajele tale (asta legat de semidoctism), dar ai spus multora, fara vreo justificare, ca sunt eretici ecumenisti. Inclusiv mie, pe baza unor neadevaruri, dovada ca nu stii despre ce vorbesti. In plus, desi nu te-am bagat niciodata in seama, ma acuzai de tot felul de aiureli si cautai cearta si instigarea altora. Probabil ti-am spus aceste lucruri si data trecuta. Pentru ca ai un duh de cearta nu vreau sa mai am vreun dialog cu tine (nu ca as fi vrut pana acum), adica n-o sa-ti raspund la mesaje. Nu am zis ca sustii vreo erezie, am zis doar de zelotism, legat de asta vad ca Barsaumas s-a grabit sa considere ca ai aceleasi crezuri cu el (ce tin de ecumenism).