View Single Post
Vechi 18.04.2015, 00:04:20
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
OK, se accepta. Si totusi, nu sunt ciocoflender. Eu simt furia ta, pe care tu o crezi dreapta. ASa esti tu, un om care chiar vrea sa lupte cu erezia.
NU sunt sectar. Am incercat sa fiu ortodox, dar nu pot, pentru ca nu pot crede in Biserica, odata ce am o vizune determinista asupra istoriei ei.
Putem vorbi ca doi oameni?
Daca nu ai mai fi asa inflacarat, ai intelege ca nu pot fi sectar, tocami pentru motivul pentru care nu pot fi nici ortodox, nici catolic, nici refromat, nici...
Nu suport organizatiile si autoritatea. Pur si simplu.
Am explicat mai sus. Poti sa te apleci asupra unui text, in loc sa improsti autorul cu mizerii?
Nu pot sa concep o discutie in care tu ti-ai format deja concluziile, iar concluziile tale sunt rebele, sunt mai degraba proteste. Tu acum esti asemenea unui protestatar care scandeaza neintrerupt o lozinca (concluziile tale, de fapt), dar ceri din partea noastra sa injghebam o discutie. Opreste-te din revolta si vom putea sta de vorba!

Si eu am trecut si trec prin asemenea etape - asta e evident! -, dar aceste momente sunt plafoane care nu ma lasa sa vad mai departe. Odata ce am trecut de un astfel de plafon am mai acumulat ceva, o "stiinta" si am facut un pas inainte. Dupa care sunt sigur ca va mai urma un alt plafon - stiu asta si-l astept, pentru ca asteptandu-l IL POT VEDEA MAI USOR.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote