View Single Post
Vechi 18.04.2015, 07:46:58
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
What's wrong about Grecia, deja mi s-a facut teribil dor de duca... la Thasos m-am gandit si eu cadestinatie mai apropiata si mai ieftina...dar ma tem ca daca nu am ajuns pana acum, de acum s-a cam ispravit cu vacantele...iar de pe litoralul romanesc, decat Mamaia ( cu cazare in Constanta la bloc wich is horror, )prefer mai bine 2 mai sau vama, la curte, ca macar de oriunde ai fi nu poto fac mai mult de 5 minute pana la plaja; cu carciumi si terase numai avem noi treaba de mult, doar cat sa mancam ceva la pranz; acum sa vedem de la c varta putem duce copilu la mare, eu l-as duce si la munte, dar poate mai tarziu, si nu prea sus sa nu prinda virusul, pe urma sa sufere ca mine de dor de duca si de inaltimi...( daca ar fi dupa mine si mi-as permite as merge fix in Olimp, unde gasesti si munte, si mare, si o mare frumoasa manastire...)
De ce sa se ispraveasca cu vacantele?
Ai un copil,nu o duzina !
Eu am fost cu ai mei in vacante inca de la 3 ani :) Am o adevarata obsesie pt dor de duca.
Bine,normal ca nu mai este ca inainte cand te duceai sa te relaxezi...de acum trebuie sa stai dupa mofturile copilului ...cand iti este lumea mai draga are tot felul de nevoi :)
Dar asta oricum este regula,nu se intampla doar in vacante,asa ca te vei obisnui.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote