Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sau mai grafic, sa ne spuna catalin2 daca oamenii astia imprastiati pe jos au fost sau nu vrednici sa li se propovaduiasca Evanghelia in varianta ortodoxa si motivul pentru care (dupa mintea lui) vor petrece o eternitate in iad nefiind ortodocsi si deci ne-vrednici de mantuire.
Vineri, 3 aprilie 2015, la Universitatea din Garissa, Kenya, 148 de tineri au fost executati pentru că nu au mintit când li s-a pus o întrebare simplă.
Atacatorii au intrat, au întrebat care e musulman si care e crestin si s-au pus pe ucis. Asa de simplu.
http://activenews.ro/eu-sunt-kenya-s...c_1894941.html
|
Hristos a înviat !
Vreau să fiu practic, obiectiv, și foarte limpede și lucid, cum mi-e felul. Îngăduiți-mă. :)
Ce facem cu oamenii aceștia ?
În Holocaustul nazist, au murit
6 milioane de evrei, în lagărele de gazare și în alte locuri.
6 MILIOANE !!! Nu 148 de kenieni !
Apoi mai jos, o poză din Siria.
În Siria, între anii 2010-2015, adică AZI (!!!), au murit 140.041 de ortodocși ! Dintre care 7.626 de copii sub între 1 și 14 ani.
Relatează Reuters:
http://www.reuters.com/article/2014/...A1E0HS20140215
Blestemații de musulmani !!! Mă lupt din străfunduri să iubesc asemenea oameni.
Aici, o ortodoxă siriacă, plângându-și cei 5 copii morți.
Siria, în
numai 604 zile (!!!), noiembrie 2011 - decembrie 2012, a dat
40.880 de martiri ortodocși desigur.
S-au demolat peste 200 de Biserici, mai multe decât a demolat comunismul românesc în 45 de ani de activitate, musulmanii au demolat în 4 ani.
Ea e una din cei 40.880, în numai 604 zile, ortodoxă din Siria, de 5 anișori:
Și acum întrebarea: înafară de ortodocși, se mântuiesc ereticii ?
Evreii, care sunt păgâni, față de creștinism, se mântuiesc ?
Kenienii, care pot fi penticostali, sau baptiști, se mântuiesc ?
Dacă
chinezii au atacat și-au ucis peste 10.000 de tibetani, care-l apărau pe Dalai Lama, acum câțiva ani, acei
tibetani, budiști, ca și chinezii, se mântuiesc ?
Deci, se mântuiesc ereticii ?
Iuliu și alin și alți ecumeniști, ar spune: se pun ortodocșii de-a curmezișul porților Raiului, și nu îi lasă să se mântuiescă. Răspuns ce l-ar fi dat și Hristos, nu ? Și Sfinții Părinți, nu ?
La semenea cifre, Barsaumas, nu ar trebui doar să ți se umezească ochii, ci să plângi în hohote.
Răspunsul în postarea următoare.