View Single Post
Vechi 19.04.2015, 21:36:41
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Gata, baieti si fete, a hotarat Mesia si cine a fost mantuit. :))

See you in hell, folks!
Nu știi ce vorbești, fiule risipitor, nu știi ce vorbești...

Cu adevărat, Mesia, Hristos, ne-a spus cine se mântuiește și cine nu.

La Judecată, când vei vedea cu ochii tăi Adevărul, și vei plânge că n-ai fost creștin, ortodox, pe când ți s-a dat atâtea șanse, atunci, va fi prea târziu.

Leapădă ereziile, din protestantism, vino acasă, vino și fi creștin. Fiindcă, nu, nu ești creștin, ești eretic. Ești în erezie, suflete.

Închiei, cu cuvintele lui Hristos:

"Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut? Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea." - Matei 7, 21-23.

Dar câtă vreme vei sta în erezie, nu vei putea înțelege cuvintele acestea. Nu le vei putea trăi, ca și cum ai fi acolo de față, să le simți, să le înțelegi...

Mi-e milă de voi, vă compătimesc, sincer, cu durere adâncă... pe toți ereticii, sărăcuții de voi... frățiorii mei iubiți...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia