Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Crede-mă, că numai triburile din Amazon, fără civilizație, nu știu că pe pământ există creștinism. Deși mă îndoiesc, că nu le-au aruncat nimeni din avion niște Sfinte Cruci, față de care să-și pună întrebări, să plece să cerceteze, să caute, cum, unde, de ce, când,
Dar problema unde apare? Acolo unde omul -nu vrea-, să audă de creștinism și să-l cunoască. Că dacă ar vrea, ar cerceta și ar începe să se întrebe: ce-i cu creștinismul ăsta? De ce sunt mai multe denominațiuni? Care-i diferența? Ce spun unii și ce spun alții? Ce au făcut prin istorie? .
|
Nu ajunge sa stii de crestinism -in cazul fericit in care ai auzit ,si noi stim ca exista musulmanii ,dar nu am avut vreodata curiozitatea sa deschidem un coran.Si suntem pagani pentru ei.
Pe aceasta tema,daca privim crestinismul ca o religie intre altele , bietii oameni nu au nici o vina. Crestinismul nu este una dintre religii,care le invinge pe restul.
El este religia adevarului si a iubirii .
Orice om de pe lumea asta, daca are un dram de iubire ,va gasi ca crestinismul este Adevarul
Si daca are si un dram de ratiune va ajunge si la ortodoxie,macar dpdv istoric
Aceasta cred ca ne uneste pe toti,adevarul spuselor lui Hristos,care e valabil si in triburile amazonieine
Aceastea sunt adevaratele convertiri ,cele prin puterea Cuvantului