View Single Post
Vechi 20.04.2015, 11:33:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Omule, identitatea mea pe forum e privată. Am spus deja. Nu am fost prins cu nimic. Îți imaginezi lucruri.
Daca tineai sa fie privata nu te fuduleai cu imaginarele tale realizari si renuntari duhovnicesti.

La fel si cand ai trambitat ca duhovnicul ti-a dat canon sa nu mai intri daca esti banat si te-ai facut calcator, nu te-a intrebat nimeni dar ai tinut singur sa ne arati ce probleme ai.

Daca tu crezi ca Sf. Ap. Pavel se "lauda" cu astfel de chestii, apoi esti tare penibil.

Citat:
Nu are legătură ce spune eu, cu identitatea mea. Ideile, expuse și susținute, nu au legătura cu pseudonimul.
Are legatura pentru ca vrand nevrand, ai aruncat o anumita lumina si asupra caracterului tau si asta ne-a facut sa intelegem mai bine de ce poti sa sustii niste aberatii atat de evidente.

Citat:
Nu am avut în cap niciodată că sunt vreun sfânt părinte, nu poate ieși din cap, ce nu a fost niciodată acolo. Înțelegi ?
Oh, nu, doar un preacucernic crestin care putea sa ajunga al doilea Florin Piersic dar a renuntat la actorie pentru ca sa a citit in sfinte carti, unul care isi imagina ca face o gramada de bani in Anglia (cand castigi doar 1000 lire muncesti pe branci si banii astia sunt praf la ce costuri ai acolo) dar a ales sa te intorci si sa stai pe un scaunel pentru ceva gen ~100 lire ca deh, nu reuseai sa te induhovnicesti acolo, ca aburesti o fata ca vrei sa te casatoresti cu ea dar de fapt ai o hleamite "duhovniceasca" sa o facica fata vrea muzica la nunta si tu marturisitor de forum n-ai curaj sa-i zici ca nu vrei nici nunta cu lautari si de fapt nici casatorie, ca implica seriozitate si responsabiitate iar tu mai trebuie sa te maturizezi, sa-ti iei de lucru ceva mai serios, etc.

Citat:
Acum spune, vei citi cartea, sau nu ?
Daca este in ea ceva relevant pentru discutie si esti capabil sa o citesti si sa faci o sinteza cu citate la obiect (desi ma indoiesc) n-ai decat, altfel n-am sa citesc toate cartile gasite de tine pe google ca asa vrei tu.

Last edited by AlinB; 20.04.2015 at 11:49:06.