Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Omule, identitatea mea pe forum e privată. Am spus deja. Nu am fost prins cu nimic. Îți imaginezi lucruri.
|
Daca tineai sa fie privata nu te fuduleai cu imaginarele tale realizari si renuntari duhovnicesti.
La fel si cand ai trambitat ca duhovnicul ti-a dat canon sa nu mai intri daca esti banat si te-ai facut calcator, nu te-a intrebat nimeni dar ai tinut singur sa ne arati ce probleme ai.
Daca tu crezi ca Sf. Ap. Pavel se "lauda" cu astfel de chestii, apoi esti tare penibil.
Citat:
Nu are legătură ce spune eu, cu identitatea mea. Ideile, expuse și susținute, nu au legătura cu pseudonimul.
|
Are legatura pentru ca vrand nevrand, ai aruncat o anumita lumina si asupra caracterului tau si asta ne-a facut sa intelegem mai bine de ce poti sa sustii niste aberatii atat de evidente.
Citat:
Nu am avut în cap niciodată că sunt vreun sfânt părinte, nu poate ieși din cap, ce nu a fost niciodată acolo. Înțelegi ?
|
Oh, nu, doar un preacucernic crestin care putea sa ajunga al doilea Florin Piersic dar a renuntat la actorie pentru ca sa a citit in sfinte carti, unul care isi imagina ca face o gramada de bani in Anglia (cand castigi doar 1000 lire muncesti pe branci si banii astia sunt praf la ce costuri ai acolo) dar a ales sa te intorci si sa stai pe un scaunel pentru ceva gen ~100 lire ca deh, nu reuseai sa te induhovnicesti acolo, ca aburesti o fata ca vrei sa te casatoresti cu ea dar de fapt ai o hleamite "duhovniceasca" sa o facica fata vrea muzica la nunta si tu marturisitor de forum n-ai curaj sa-i zici ca nu vrei nici nunta cu lautari si de fapt nici casatorie, ca implica seriozitate si responsabiitate iar tu mai trebuie sa te maturizezi, sa-ti iei de lucru ceva mai serios, etc.
Citat:
Acum spune, vei citi cartea, sau nu ?
|
Daca este in ea ceva relevant pentru discutie si esti capabil sa o citesti si sa faci o sinteza cu citate la obiect (desi ma indoiesc) n-ai decat, altfel n-am sa citesc toate cartile gasite de tine pe google ca asa vrei tu.