Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nu ma intereseaza ce scrii (de fapt numai pareri personale),
|
Ca si tine dragule, doar ca eu spre deosebire de tine, am decenta sa nu le pun in carca sfintilor.
Citat:
Deci spui ca nu ai nevoie de ce spun sfintii sau invatatura Bisericii, pentru ca tu stii mai bine.
|
NU, spun ca n-am nevoie de parerile tale deghizate in "spun sfintii sau invatatura Bisericii" atat timp cat nu le poti sustine cu argumente ci doar cu
trucuri de sectar.
Citat:
Interesant e ca tocmai protestantii cred asta, am scris in mesajulc atre aba. Ei cred ca sunt direct sfinti si tot ce talcuiesc ei e corect, din cauza ca harul ii lumineaza. Numai mandria face asta din om.
|
Exact asta esti tu omulet minuscul.
Doar ca n-ai decenta sau discernamantul sa o recunosti.
Citat:
In al doilea rand nu poti da citate pentru un motiv simplu, nu exista astfel de invataturi in ortodoxie.
|
Citate la ce?
Si tu ai fost rugat sa dai citate la "doar ortodocsii se mantuiesc" si ai venit cu un colaj de citate din care trebuia ca noi sa pricep ca tine, chestia asta.
Ti-am aratat si fisuri in rationamentele tale si ai inceput sa bati campii, nici vorba sa fii capabil argumentezi.
Citat:
Cei ce au conceptii din acestea din alte parti am observat ca nu dau aproape niciodata citate, pentru simplul fapt ca nu exista asemenea invataturi in ortodoxie. De obicei e o insiruire de pareri personale si rationamente proprii.
|
Oh, ca o insiruire de pareri personale si rationamente proprii mascate in citate e o chestie foarte cool si decenta.
O practica orice sectar, deci de ce eu catalin2 as fi mai breaz?
Citat:
Dar tu ai gresit vreodata? Nu esti infailibil? Eu nu am vazut sa spui odata ca ai gresit undeva.
|
Deci ce ar trebui, sa fac un fel de spovedanie formala sa-ti fac tie pe plac?
Cu ce ar ajuta asta in progresul discutiei? Ca acolo unde gresesti flagrant, te feresti sa argumentezi ca dracul de tamaie in schimb incepi cu aiurelile tale tipice, ca e idee protestanta, ca e ceva catolicism, ca e ecumenism, ca tu esti reprezentatul ideal al gandirii sfintilor, bla bla.
Eu as zice mai degraba sa te concentrezi pe argumente la subiect decat pe aiureli de genul asta care te fac sa arati teribil de penibil si mai rau, teribil de sectar.